Beboernyt

april 8, 2014  |  Generelt

Kære beboere

Nyt parkeringsselskab – samme ordning
Andelskollegiet skiftede parkeringsordning i december til ParkGroup. ParkGroup er siden da splittet op, og vores parkeringsordning leveres derfor nu af BluePark.
Dette betyder at gæstekort, periodekort og faste parkeringskort fremover vil have påskriften BluePark frem for ParkGroup, ligesom skiltene på vores parkeringsplads er skiftet til BlueParks nye skilte.
I vil stadig kunne bruge de gamle gæstekort, periodekort og faste parkeringskort fra ParkGroup, som hidtil.
De af jer som har faste parkeringskort, har fået et nyt parkeringskort i jeres postkasser. Bestyrelsen ser meget gerne at I skifter jeres parkeringskort fra ParkGroup ud med parkeringskortene fra BluePark. Dette er alene for at undgå misforståelser om hvem der leverer vores parkeringsordning.

Evaluering af den nye parkeringsordning
Den nye parkeringsordning kører nu glidende. Der har dog været lidt opstartsvanskeligheder.
Flere beboere har stillet sig uforstående overfor den regel bestyrelsen har indført om, at det kun er biler der er registret til en adresse i foreningen, som kan få faste parkeringskort. Dette er dog ofte kommet fra beboere som “låner” en bil mere eller mindre fast af 2. part.
Mange af dem der nu bruger parkeringspladsen med gæstekort, periodekort eller faste parkeringskort, har meldt positivt tilbage omkring den nye ordning.

Foreningen på Facebook
Foreningen har omsider fået sin egen Facebook side. Søg på “Andelskollegiet Kollegiebakken – DTU” og du finder den. Bestyrelsen vil gøre sig umage med at holde Facebook siden opdateret med hvad der sker i foreningen.
Derudover er du velkommen til at kontakte bestyrelsen på Facebook siden med generelle forespørgsler.

I det beboernyt der er lagt i beboernes postkasser, er der skrevet om en forkert Facebook side. Den rette Facebook side findes her:
https://www.facebook.com/pages/Andelskollegiet-Kollegiebakken-DTU/1414104288856698

Spørgsmål angående parkering kan stilles på parkering@andelskollegiet.dk.

På vegne af bestyrelsen
Anders Bruun,
Lejlighed 48