Bestyrelsen for foreningen Andelskollegiet Kollegiebakken er i denne valgperiode (2019-2020) :

Philip Thomsen (formand)
Peter Nölsöe
Peter Perlsø
Simon Pauly Kofoed Jensen
André Steckel

Kontakt til bestyrelsen og foreningens områdeansvarlige:

NB! Vær opmærksom på at kollegiets bestyrelse er frivillige og selvom vi ønsker at assistere vores med-beboere med problemer , har vi alle travlt med egne opgaver og aktiviteter i dagligdagen der af nødvendighed må prioriteres over det frivillige bestyrelsesarbejde. Vi bestræber vi os på at give respons på alle henvendelser indenfor 10 hverdage. Vær dog venlig at gennemgå vores fortegnelse over Ofte Spurgte Spørgsmål for at finde et svar eller løsning på inden du kontakter bestyrelsen.

Henvendelser angående salg, klager og andet: Den egentlige kontaktperson mellem bestyrelse, andelshavere og beboerne er formanden. Henvendelser vedrørende køb & salg af andele, klager over gener, fremlæggelse af forslag for bestyrelsen og andre foreningsrelevante ting skal derfor sendes til: philip.thomsen@andelskollegiet.dk.

Henvendelser angående praktiske problemer: Vedrørende praktiske og håndgribelige problemer der er relevante for ejendommen og lejlighedernes udstyr, fx. vand, varme, sanitet, netforbindelse mm. skal du kontakte : pp@andelskollegiet.dk (aktuelt Maj 2018), eller formanden. Du kan derudover berette om problemer i foreningens Facebook-gruppe for at skabe dialog om emnet hvis det forekommer at være et større problem eller betænkning.

Henvendelser angående Fælleshuset: Henvendelser vedrørende brug og leje af foreningens fælleslokale skal sendes til faelleshus@andelskollegiet.dk. Her er Reglerne for anvendelsen af Fælleshuset.

Henvendelser angående Parkering på kollegiet: Henvendelser omkring parkeringsforhold, parkeringstilladelser, bøder mm. skal sendes til parkering@andelskollegiet.dk. Her er Reglerne for Parkering på Andelskollegiet.

Luk menu