Bestyrelsen

Bestyrelsen for foreningen Andelskollegiet Kollegiebakken er i denne valgperiode (2019-2020) :

Philip Thomsen (formand)
Peter Nolsöe
Peter Perlsø
Simon Pauly Kofoed Jensen
André Steckel

Kontakt til bestyrelsen og foreningens områdeansvarlige:

NB! Vær opmærksom på at kollegiets bestyrelse er frivillige og selvom vi ønsker at assistere vores med-beboere med problemer , har vi alle travlt med egne opgaver og aktiviteter i dagligdagen der af nødvendighed må prioriteres over det frivillige bestyrelsesarbejde. Vi bestræber vi os på at give respons på alle henvendelser indenfor 10 hverdage. Gennemgå venligst vores fortegnelse over Hyppige Spørgsmål for at finde et svar eller løsning på din henvendelse inden du kontakter bestyrelsen.

Den almene kontaktperson mellem bestyrelse, andelshavere og beboerne er formanden for bestyrelsen. Henvendelser vedrørende klager over gener, fremlæggelse af forslag for bestyrelsen/generalforsamling og andre foreningsrelevante ting skal derfor sendes til: philip.thomsen@andelskollegiet.dk.

Vedrørende praktiske og håndgribelige problemer der er relevante for ejendommen og lejlighedernes udstyr, fx. vand, varme, sanitet, netforbindelse mm. skal du kontakte : pp@andelskollegiet.dk (aktuelt Maj 2018), og ellers formanden. Du kan derudover berette om problemer i foreningens Facebook-gruppe for at skabe dialog om emnet hvis det forekommer at være et større problem eller betænkning.

Henvendelser vedrørende brug og leje af foreningens fælleslokaler skal sendes til faelleshus@andelskollegiet.dk. Regler for anvendelsen af Fælleshuset kan du finde her.

Henvendelser omkring parkeringsforhold, parkeringstilladelser, bøder mm. skal sendes til parkering@andelskollegiet.dk. Her er Reglerne for Parkering på Andelskollegiet.

Henvendelser angående køb og salg håndteres af administrator og kontakt herom foregår under reglerne forskrevet på siden derom.