Rengøringsdage / Activity Days 10. & 17. June

juni 7, 2018  |  Generelt

Kære beboere! Som i måske har set på opslagene rundt omkring på kollegiet foretager vi boligforeningens sommer rengørings- & aktivitetsdage Søndagene 10. og 17. Juni. Arbejdet vi udfører holder kollegiets fællesarealer ryddelige, rene og pæne så i har lyst til at bruge dem til sociale aktiviteter, fremfor at kollegiet ligner en losseplads. Aktiviteterne inkluderer rensning af svalegange og trapper og gelændere, opsamling af skrald fra buske og gangstier, fjernelse af ukrudt og hvad der aktuelt er behov for at gøre.

En beboer er forpligtet til på mindst en dag af de to at deltage, og er det sådan at du har lysten til at bidrage men ej muligheden på de datoer giver vi dig muligheden for at blive skrevet på vores “opgaveliste”, hvor vi kontakter dig på et senere tidspunkt for at bede dig hjælpe os med at udføre aktuelle arbejdsopgaver.

Der vil på dagene blive serveret forfriskninger og snacks. Aktivitetsdagen tager typisk 3-4 timer, og følges evt. af sociale aktiviteter – læs opslagene for info om dette samt hvor du melder deltagelse eller afbud på dagene.

Vel mødt!