Salg & Venteliste

Opskrivning på venteliste til Andelskollegiet Kollegiebakken

Er du studerende eller kommende studerende på DTU har du mulighed for at blive skrevet på venteliste til Andelskollegiet Kollegiebakkens (AKK) lejligheder og derved få fortrinsret over andre studerende. Herunder kan du læse om hvad der kræves for at blive skrevet på ventelisten og hvilke ting du skal være opmærksom på.

Det er strengt nødvendigt at du læser retningslinierne angivet herunder og at du angiver klare og korrekte informationer om dine studie- og bolig-forhold, for at kunne blive opskrevet på ventelisten.

Du skal i ansøgningen nedenfor detaljeret og korrekt angive:

  • Dit fulde navn
  • Din nuværende bopæl
  • Dit telefonnummer
  • Dit studiested og din aktuelle studie status
  • Din ønskede indflytningsdato på AKK eller det tidsrum du venter at bo her
  • Hvilke af AKKs lejlighedstyper du har interesseret i (A, B eller C)

Opskrivningen på ventelisten indebærer et ikke-refunderbart årligt gebyr på 250 kr. NB! Ansøgninger der ikke er fuldstændigt og korrekt udfyldt vil ikke komme i betragtning til en ventelisteplads.

Hyppige Spørgsmål vedr. ventelisten:

Hvor mange står foran mig på ventelisten?

Antallet af købere på venteliste er meget varierende og er ikke nødvendigvis til hjælp at vide dette. Se nedenfor.

Hvor hurtigt kan jeg forvente at få tilbudt en lejlighed?

Dette kan vi ikke sige præcist da det afhænger af adskillige faktorer, primært sæsonbetonetheden af handlerne ift. studieåret samt boligmarkedets forhold. Vi har årligt et skift af andele på omkring 20 enheder, så uanset forholdene er der gode muligheder for at blive tilbudt en andel indenfor din studietid. De fleste handler sker i sommerperioden før den traditionelle studiestart i August, derfor er det en god ide at blive skrevet op året før der påtænkes studiestart.

Kan jeg få mit opskrivningsgebyr retur hvis jeg ikke bliver tilbudt en lejlighed inden jeg er færdig med at studere?

Nej. Omkostningerne til opskrivning er ikke og kan ikke betragtes som et depositum. Gebyret afspejler administrators udgifter til at reservere en plads i køen til kollegieboligerne.

Skal opskrivningsgebyret betales een gang eller Årligt?

Gebyret beløber sig på 250 kroner årligt; dækningsperioden løber året ud fra opskrivningsdato ved rettidig betaling. Oplys os derfor gerne hvor længe du ønsker automatisk fornyelse af din opskrivning på ventelisten.

Jeg skal studere på DTU om 3 år. Kan jeg allerede nu skrive mig op?

Ja, det kan du. Du har mulighed for at være passiv på ventelisten og avancere i køen uden at behøve at tage imod tilbud på andele efterhånden som  disse bliver tilgængelige. Du skal dog fortsat betale årligt gebyr i samme periode.

Jeg er i en desperat situation mht. bolig, kan I gøre noget for at hjælpe?

Nej, desværre er det intet vi kan gøre i sådanne tilfælde. Du bør kontakte dit universitets indstillingsudvalg til kollegieboliger da disse i visse tilfælde giver studerende i bolignød fortrinsret til kollegieværelser.

Er du indforstået med ovenstående instrukser kan du skrive en anmodning om opskrivning på venteliste til clara@4b.dk.